Business 2 Business

Wij leveren niet alleen particulier maar ook zakelijk. Meerdere winkels en galeries in binnen en buitenland zijn voorzien van onze producten. De uniekheid van onze producten maakt dat het echte blikvangers zijn. Absoluut een aanvulling op iedere collectie.

Door onze speciale service kunt u de collectie altijd zelf bewonderen en daarna de meest geschikte producten uitzoeken. U hoeft namelijk niet een dagdeel vrij te maken om bij ons op bezoek te komen, nee wij komen met de collectie naar u! Dit scheelt u veel ongemak en tijd.

Ook is inspraak in product ontwerp altijd mogelijk. Geregeld ontwerpen wij samen met de afnemer speciale producten. Dit kunnen kleine aanpassingen zijn of een geheel nieuw product. Graag horen wij wat uw ideeen zijn.

Of bent u opzoek naar bepaalde mineralen, fossielen of edelstenen? Wij nemen deze taak van u over. Onze goede contacten in binnen en buitenland zorgen voor een grote beschikbaarheid van mineralen, fossielen en edelstenen.

Grote afnemer of een kleinere? Of bent u bijvoorbeeld interieur-stylist en wilt u 1 product toevoegen aan uw ontwerp?  Bijna alles is mogelijk en wij kunnen u altijd verder helpen. Neem contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Enthousiast geworden? Graag komen wij langs om onze collectie te laten zien. Neem snel contact op en stuur de volgende gegevens via en e-mail toe: uw naam, naam bedrijf, naam eigenaar, adres bedrijf, KVK-nummer en btw-nummer.